Αράχωβα: Οργή στο Twitter για τον άγριο βασανισμό μέχρι θανάτου σκύλου - Βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και πέθανε

Χιλιάδες χρήστες ζητούν την τιμωρία του δράστη

Την οργή τους εκφράζουν από χθες στο Χ (πρώην Twitter) χιλιάδες χρήστες για το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ενός σκύλου στην Αράχωβα

Το άτυχο λυκόσκυλο, ο Ολιβερ, κατέληξε από τα τραύματα και την αιμορραγία που τον προκάλεσε ο βασανισμός του.

Χιλιάδες χρήστες ζητούν την τιμωρία του δράστη και εκδίκηση για τον Ολιβερ…

Η σοκαριστική κτηνωδία: Σκύλος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και πέθανε με φριχτό τρόπο

Ο Ολιβερ, ένα πανέμορφο γκρι χάσκι, βιάστηκε και κακοποιήθηκε με τον χειρότερο τρόπο, προκαλώντας την οργή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φιλόζωων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αράχωβα. Ο σκύλος από τα παιχνίδια του στην αυλή του σπιτιού του, κατέληξε στα χέρια διεστραμμένου, ο οποίος τον κακοποίησε κατ’ εξακολούθηση βιάζοντας τον με αιχμηρό αντικείμενο. Όταν ο δράστης σταμάτησε το αποτρόπαιο έργο του, ο σκυλάκος βρήκε τον δρόμο και έφτασε με όσες δυνάμεις είχε ξανά στην αυλή του σπιτιού του.

Ο ιδιοκτήτης του, αμέσως τον μετέφερε σε κτηνιατρείο, ενώ στο άτυχο ζώο-που δεν τα κατάφερε- έγινε και νεκροψία από το τμήμα Κτηνιατρικής της Λιβαδειάς, σύμφωνα με το lamianow.gr

Το περιστατικό έχει σοκάρει όλη την τοπική κοινωνία αλλά και φιλοζωικές οργανώσεις που δηλώνουν ότι πρόκειται για έγκλημα, που απαιτεί την εύρεση και την τιμωρία του αδίστακτου δράστη.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News