Βραζιλία: Μοντέλο έβγαλε βόλτα topless το σκυλί της – Αντιμέτωπη με φυλάκιση

Η περιπέτεια του μοντέλου Caroline Werner στη Βραζιλία που βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλο πρόστιμο και φυλάκιση επειδή κυκλοφορούσε topless.

Αντιμέτωπη με φυλάκιση ενός χρόνου βρίσκεται το μοντέλο Caroline Werner που έβγαλε topless βόλτα τον σκύλο της στο Balneário Camboriú, στη Βραζιλία.

Η Caroline Werner έχει επικρίνει την πατριαρχική και βίαιη κουλτούρα της Βραζιλίας, επισημαίνοντας πως δεν θα είχε την ίδια αντιμετώπιση ένας άνδρας για το ίδιο αδίκημα.

Το μοντέλο αναφέρει ότι συνελήφθη από τη δημοτική φρουρά ενώ έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της στη νότια πόλη Balneário Camboriú.

«Δυστυχώς στη χώρα μου, παρόλο που το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, δεν συμβαίνει αυτό στην πράξη» υποστήριξε η Caroline Werner μιλώντας στο πρακτορείο G1.

Η Caroline Werner έλαβε μια κλήση για «διάπραξη άσεμνης πράξης» όταν έβγαλε το πουκάμισό της σε μια παραλία, το έδεσε στη μέση της και άρχισε να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της τον περασμένο Μάιο.

«Με πλησίασαν και μου πέρασαν χειροπέδες»

«Όταν διάσχιζα τον δρόμο για να αφήσω τα σκυλιά, με πλησίασε η δημοτική φρουρά με έναν εντελώς αυθαίρετο τρόπο και μου πέρασαν χειροπέδες», σημειώνει η Caroline Werner.

Οι αστυνομικοί της έδωσαν μια μπλούζα για να καλύψει το στήθος της, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και την άφησαν με τις χειροπέδες στο σκοτεινό κελί της φυλακής.

Υποστηρίζει ότι παραβίασαν τα δικαιώματά της επειδή δεν της επέτρεψαν να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της ή σε δικηγόρο.

«Πέρασα πάνω από μια ώρα σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να μπορώ να μιλήσω με κανέναν και παρόλο που το είχα ζητήσει μου αρνήθηκαν το δικαίωμά μου να μιλήσω με τον δικηγόρο μου πολλές φορές», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Την υπόθεση της Caroline Werner χειρίζεται η εισαγγελία της πολιτείας Santa Cantarina, με το μοντέλο να βρίσκεται αντιμέτωπο με βαρύ πρόστιμο και έως και έναν χρόνο φυλάκιση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News