Χάρης Κωστόπουλος: Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ - Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Ο Χάρης Κωστόπουλος νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό στην ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.

Ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής, Χάρης Κωστόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς τον τελευταίο μήνα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου και η υγεία του βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, με πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον να λένε πως «το παλεύει παλικαρίσια».

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο 60χρονος τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας, με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή, με αποτέλεσμα να μπει στην εντατική. Σύμφωνα με το «secret»,  ο Χάρης Κωστόπουλος δίνει την μάχη του με την οικογένεια του, την σύζυγο του, Βιβή, τους δυο του γιους τους, Χρήστο και Ραφαήλ, καθώς και τον αδελφό του, Δημήτρη, ο οποίος πηγαινοέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής σταμάτησε να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τον ίδιο είχε αντιμετωπίσει και πριν μεγάλο πρόβλημα υγείας, καθώς στα 27 του διαγνώστηκε με λευχαιμία.

«Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω ότι ο Χάρης Κωστόπουλος βρίσκεται στη ΜΕΘ και η σκέψη μου είναι μαζί του. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές παρέα με τον Χάρη στις συνεργασίες μας – μάλιστα πολύ πρόσφατα κιόλας», τόνισε στο Secret η Σάσα Μπάστα.

«Είναι ένας άνθρωπος πάντα χαρούμενος, με μια καλή κουβέντα για όλους. Γνωρίζω και τη γυναίκα του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα, είναι όντως δύσκολα… Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, το εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη δύσκολη μάχη θα την κερδίσει κι αυτή τη φορά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο τραγούδι σε ηλικία 11 ετών ως οργανοπαίκτης μπουζουκιού σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως στην Έδεσσα και στην Βέροια, ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με τη σύνθεση τραγουδιών.

Στο ξεκίνημα του στα μπουζούκια για ένα διάστημα, συνόδευε τον Βασίλη Καρρά στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News