Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του εξαφανισμένου Μπάμπη σύμφωνα με την οικογένεια του

Τραγικό τέλος μπήκε στον εφιάλτη που ζούσε η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς βρέθηκε η σορός του σχεδόν τρείς εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του.

Εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MEGA. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Μεγάλο Κανάλι, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου το απόγευμα της Δευτέρας (22/1).

Όπως αναφέρθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» που οδήγησαν και στην εύρεση της σορού.

Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα της Πυροσβεστικής και μέσα σε λίγα λεπτά φαίνεται πως έφτασαν στον εντοπισμό της σορού.

Ο Μπάμπης είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Από χθές οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν μπει σε νέα φάση, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου από την Αθήνα, που μπορεί να ανιχνεύσει ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χθες λίγο μετά τις έντεκα το πρωί ο σκύλος «έπιασε» μια μυρωδιά ειδοποιώντας τον χειριστή του. Τους είχε μεταφέρει με σκάφος η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε ένα σημείο της λιμνοθάλασσας, μετά το Παρατηρητήριο Πτηνών της περιοχής.

Ωστόσο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν ήταν εφικτό να γίνει καλύτερος έλεγχος στο σημείο που υπέδειξε ο σκύλος. Σήμερα το πρωί επρόκειτο να γίνει έλεγχος εκ νέου στο ίδιο σημείο, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται το drone της Πυροσβεστικής για να κατοπτεύσει τον χώρο. Εάν εντοπιστεί κάποιο εύρημα, τότε θα κληθεί δύτης από την Πάτρα.

Στο “στόχαστρο” των ερευνών είχε μπει ένα σημείο κοντά σε καλαμιές, με βάθος 4-7 μέτρα, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News