Κερατσίνι: Ο παππούς της ανήλικης, συνελήφθη ως ο βιαστής της!

Η υπόθεση βιασμού της ανήλικης στο Κερατσίνι προκαλεί οργή – Μέσα στο σπίτι της οικογένειας βίασε την εγγονή του ο 78χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

Μία αδιανόητη υπόθεση βιασμού ανήλικης στο Κερατσίνι ερευνούν οι αρχές, με δράστη τον 78χρονο παππού τής 16χρονης σήμερα κοπέλας, την οποία φέρεται να βίαζε από τα εννέα της χρόνια.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη στο σπίτι της οικογένειας στο Κερατσίνι, ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού.

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, που δημοσιεύει το newsit, «από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019», εξανάγκαζε την ανήλικη εγγονή του σε «ανοχή γενετήσιων πράξεων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοριτσάκι, κάποια στιγμή, αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα στη μητέρα της, με αποτέλεσμα την σύλληψη του 78χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: In.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News