Θρίλερ στη Γλυφάδα: Aυτοκτόνησε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή - Αναφορές για πάνω από 3 νεκρούς!

Φόβοι για περισσότερους νεκρούς

Αυτοκτόνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή λίγο μετά τις 10 και τέταρτο σήμερα το πρωί. Έφοδο στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Product Carriers LTD στη Γλυφάδα πραγματοποίησαν τα ΕΚΑΜ προκειμένου να συλλάβουν τον άνδρα που εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί.

Πρόκειται για πρώην εργαζόμενο της ναυτιλιακής εταιρείας ηλικίας 70 ετών Αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος για λόγους προσωπικών και οικονομικών διαφορών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εισέβαλε στα γραφεία.

Φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον 3 άτομα, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων εργαζομένων, ο ένας από τους τραυματίες δεν αντιδρά και δεν αποκλείεται να έχει χάσει τη ζωή του.
Ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθεί να πείσει τον ένοπλο να παραδοθεί ώστε να αποφευχθεί μια νέα αιματοχυσία. Προς το παρόν, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για ύπαρξη ομήρων, τις οποίες οι αστυνομικοί διερευνούν. Εκφράζονται φόβοι για περισσότερους νεκρούς.

Ο ένας από τους τραυματίες που δεν αντιδρά φέρεται να είναι διευθυντής της εταιρείας. Οι δύο τραυματίες διακομίζονται στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου τους περιμένει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News