Τέμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η «κόλαση» δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων

Οι παγιδευμένοι επιβάτες του μοιραίου τρένου φωνάζουν για βοήθεια λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση και τη φωτιά που ξέσπασε στο σημείο

Νέο συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη ήλθε σήμερα (3/1) στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας στιγμές λίγο μετά την τρομακτική σύγκρουση των τρένων η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 58 συνανθρώπων μας.

Σε υλικό που παρουσιάζει το MEGA, ακούγονται οι φωνές εγκλωβισμένων επιβατών που καλούν σε βοήθεια λίγο μετά τη σύγκρουση των μοιραίων τρένων και την ανείπωτη αυτή εθνική τραγωδία.

Τέμπη: Η στιγμή που πυροσβέστες κι εθελοντές ρίχνονται στην πύρινη κόλαση

Μάλιστα, ακούγονται και οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας που είχαν μεταβεί στο σημείο. Πυροσβέστες και εθελοντές ρίχνονται στην πύρινη κόλαση για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Το νέο ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη:

«Έλα λεβέντη μου! Έλα αγόρι μου!», ακούγεται να λένε οι διασώστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο. Άνδρες της ΕΜΑΚ, Πυροσβέστες και αστυνομικοί έψαχναν διασωθέντες, στο απόλυτο σκοτάδι, μέτρα μακριά από τα βαγόνια, με μόνο φως αυτό του φακού.

Από άλλο βίντεο που έφερε στο φως το MEGA, από τον σταθμό της Λάρισας λίγο πριν την εθνική τραγωδία, προκύπτει, κατά το ρεπορτάζ του, ένας λόγος καθυστέρησης της αναχώρησης και ότι ο ελεγκτής -που «θα μπορούσε να είχε καταλάβει έγκαιρα το λάθος που είχε γίνει στην πορεία του τρένου»- δεν ήταν στο πρώτο βαγόνι όπως θα έπρεπε αλλά στα πιο πίσω, καθώς προσπαθούσε να εντοπίσει έναν μεθυσμένο άνδρα που είχε καταφέρει να τρυπώσει στη μοιραία αμαξοστοιχία χωρίς να έχει κόψει εισιτήριο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News