Τέμπη: Σπάραξε η μητέρα θύματος μετά την παρέλαση

Η μητέρα θύματος των Τεμπών ζήτησε να μιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εξαιρετικά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα – που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών- βρέθηκε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, η οικογένεια κρατούσε λουλούδια και ένα χαρτί με το μήνυμα που αποτελεί και αίτημα της ελληνικής κοινωνίας… «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»για τα 57 θύματα που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη. Μετά το τέλος της παρέλασης, η μητέρα της Κλαούντια Λάτα ζήτησε να συνομιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

«Κάντε το καθήκον σας»

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης δήλωσε θυμωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ μιλώντας για την κόρη της είπε πόσο της λείπει και ότι είναι σίγουρη πως τη βλέπει από ψηλά.

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα κατάφερε να πλησιάσει τον Δημήτρη Παπαστεργίου, με την μητέρα να σπαράζει στην αγκαλιά του, λέγοντας: «Μου λείπει τόσο πολύ. Όλοι πέρασαν με τη στολή τους στην παρέλαση και εγώ ήμουν λυπημένη. Κάντε το καθήκον σας, αλήθεια».

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News