Ηλιούπολη: Θρίλερ με τη μητέρα και τον γιο που βρέθηκαν νεκροί

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι λόγω της δυσοσμίας – Νεκρή μία 60χρονη και ο 36χρονος γιος της – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Θρίλερ γύρω από τις συνθήκες θανάτου μιας μητέρας και του γιου της σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορείς γύρω στις 21:40 ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ ότι υπήρχε υπόνοια αιφνιδίου θανάτου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από διαμέρισμα. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν νεκροί μια 60χρονη γυναίκα και ο 36χρονος γιος της. Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και η μητέρα σε μια καρέκλα, ενώ σε διαφορετικό δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ

Στην αρχή υπήρξαν υποψίες για δολοφονία αναφέρει το Mega. Υπήρχε το ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε την μητέρα και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε. Επειδή όμως το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι ήταν μακριά από τον γιο, το Ανθρωποκτόνων εξετάζει την εμπλοκή τρίτου ατόμου στο έγκλημα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο συνηγορεί και το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ακατάστατο. Ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στην ζωή ενώ ήταν εν διαστάσει με την άτυχη γυναίκα.

Τι είπαν οι γείτονες

Γείτονες ανέφεραν στους άνδρες της Αστυνομίας ότι πριν από μερικές ημέρες άκουσαν διπλό κρότο που έμοιαζε με πυροβολισμούς, αλλά κανείς τότε από την γειτονιά δεν απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Η μητέρα και ο γιος έφεραν θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι, από το ίδιο πυροβόλο όπλο, ενώ σημειώνεται ότι ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα είχε έντονους καβγάδες με τη μητέρα του αναφέρει η ΕΡΤ.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News