Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

«Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος και πότε είναι. Δεν είχε προσκληθεί, σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πάρει πρόσκληση. Δεν το ήξερε καν ο άνθρωπος» .

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» του ANT1.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που είχαν μετά την κουβέντα τους, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει εκείνη τη στιγμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να τον ρωτήσει ευθέως αν θα τραγουδήσει στον γάμο του στις 28 Αυγούστου 2024 στην Κρήτη.

Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος – Δεν είχε προσκληθεί

«Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος και πότε είναι. Δεν είχε προσκληθεί, σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πάρει πρόσκληση. Δεν το ήξερε καν ο άνθρωπος. Τώρα του έκανε πρόσκληση, για πρώτη φορά, on camera. Είναι μη προετοιμασμένο ενσταντανέ, καθόμαστε και τρώμε» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας πριν την προβολή του αποσπάσματος.

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος» είπε ο παρουσιαστής στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά» ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιλώντας με τον Γιώργος Λιάγκας στο τηλέφωνο.

Πηγή: Parapoltika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News