Απόστολος Λύτρας: «Δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τις οφειλές μου η σύζυγος μου – Στάθηκε άξια σύζυγος και μάνα»

Σε δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού από όπου κρατείται, προέβη ο Απόστολος Λύτρας, επισημαίνοντας πως η σύζυγός του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις οφειλές του.

Από το κελί 4 της VIP πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού από όπου βρίσκεται φυλακισμένος για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προέβη σε δηλώσεις ο Απόστολος Λύτρας.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρεται στην σύζυγό του ως «πρότυπο συζύγου και μάνας», εκθειάζοντας την, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να σταματήσει η ανθρωποφαγία και για τους δυο τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News