Trannos: Ελεύθερος ο τράπερ που είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετέβη σήμερα Σάββατο (22/6), ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος.
Υπό την συνοδεία του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, βρέθηκε σήμερα το πρωί (22/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο γνωστός τράπερ Trannos. Είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Καματερό Αττικής, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που του έγινε.
Στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα όπλο, μάρκας Grand Power με 7 φυσίγγια. Ο γνωστός τράπερ είχε προβεί σε ανάλογο αδίκημα και το 2022. Εν τέλει, αφέθηκε ελεύθερος.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
