Φανή Χαλκιά: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο beach bar του συζύγου της

Στιγμές πανικού για τον σύζυγο της Φανής Χαλκιά και το beach bar του.

Στιγμές πανικού για τον σύζυγο της Φανής Χαλκιά, αφού στην Στούπα Μεσσηνίας  εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαρ εστιατόριο που ανήκει στον ίδιο. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5/07 και ώρα 4:10 άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα τους συζύγου της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο και την κεραμοσκεπή. Στο κατάστημα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα ήταν κλειστο. Έπειτα, ενημερώθηκαν οι αστυνομκές αρχές από εκπρόσωπο της επιχείρησης και στο κατάστημα βρέθηκαν άμεσα άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί.

Τέλος, δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος αγνώστων με την προανάκριση να διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Καλαμάτας.

Μάλιστα, η Φανή Χαλκιά έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram για το περιστατικό λέγοντας:

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται… Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δύο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλογριάς στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο… Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News