Κέιτ Μίντλετον: Τι συμβολίζει το μωβ που επέλεξε στο φόρεμά της στον τελικό του Γουίμπλετον;

Η Κέιτ Μίντλετον είχε συγκλονίσει με την πρόσφατη εξομολόγησή της πως πάσχει από καρκίνο, με την παρουσία της στον τελικό του Γουίμπλετον να είναι ενθαρρυντική για την κατάσταση της υγείας της.

Οντας, όπως πάντα, λαμπερή και χαμογελαστή, η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στον τελικό του Γουίμπλετον, ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, που πριν λίγο καιρό είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψή της πως πάσχει από καρκίνο, κέρδισε το standing ovation από τους παρευρισκόμενους θεατές, που θέλησαν έτσι να τονώσουν την αυτοπεποίθησή της και να δείξουν την συμπαράστασή τους.

Τι συμβολίζει το μωβ χρώμα του φορέματός της;

Γιατί επέλεξε το µωβ; Γιατί είναι το κατεξοχήν βασιλικό χρώµα. Στα 42 της χρόνια παραµένει όµορφη και δυνατή. Αν και µόνο εκείνη ξέρει πώς νιώθει, συνεχίζοντας τις θεραπείες για τον καρκίνο, δίνοντας καθηµερινή µάχη και έχοντας αποσυρθεί από τα δηµόσια βασιλικά καθήκοντα. Όπως ήταν αναµενόµενο, οι θεατές υποδέχθηκαν χθες το απόγευµα την Κέιτ Μίντλετον όρθιοι µε ένα ζεστό χειροκρότηµα, την ώρα που εκείνη αναζητούσε τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο στο Γουίµπλεντον για να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών, στη δεύτερη δηµόσια εµφάνισή της για φέτος. Παρακολούθησε την αναµέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ µε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Γκραν Σλαµ.

Στο ίδιο θεωρείο καθόταν και ο Τοµ Κρουζ, ανάµεσα στους γαλαζοαίµατους, την ίδια στιγµή που οι γυναίκες που µπορεί και να µην είναι φανατικές του τένις αναζητούσαν στο ίντερνετ ποιος ήταν ο δηµιουργός του εντυπωσιακού φορέµατος, µε την ασορτί ζώνη, για να το αποκτήσουν και εκείνες (1.395 λίρες από τον Οίκο Safiyaa).

O σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαµ, δεν ήταν στο πλευρό της, καθώς ταξίδεψε στη Γερµανία για να παρακολουθήσει τον χθεσινό τελικό του Euro ανάµεσα στην Αγγλία και την Ισπανία. Η Κέιτ Μίντλετον δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη της για τον αθλητισµό µε πολυάριθµες εµφανίσεις. Έκανε το… ντεµπούτο της το 2011. Στα λευκά, µε πουά, πράσινο φόρεµα, κόκκινο, κίτρινο. Πάντα µε γόβες στο τερέν. Όπως η Νταϊάνα.

πηγή: parapolitika.gr

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News