Τεντόγλου-Καραλής: «Βλέπαμε από το παράθυρο του αεροπλάνου να σκοτεινιάζει»

Τις δικές τους μαρτυρίες από τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει την ΒΑ Αττική έδωσαν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα από το Παρίσι.

Οι Ολυμπιονίκες μας στο Παρίσι, Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής, κατά την άφιξή τους στην Αθήνα, κλήθηκαν εκτός από το να πουν τις δικές τους εντυπώσεις από τις επιτυχίες τους, να σχολιάσουν και την κατάσταση που επικρατεί στην Βορειοανατολική Αττική, η οποία καίγεται εδώ και δύο μέρες. Αμφότεροι εξέφρασαν την ελπίδα να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν: 

«Μόλις ήρθαμε. Από πίσω είναι το αεροπλάνο. Δεν είμαι καλός να μιλάω για τα συναισθήματά μου. Ο Μανόλο είναι καλύτερος. Χαίρομαι που επέστρεψα σπίτι. Φτάσαμε… βρίσκοντας την Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Η χώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Κι εμείς μόλις φτάσαμε… δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως».

«Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε, όλη η εθνική. Είμαστε αβλαβείς, αλλά όπως ερχόμασταν και βλέπαμε έξω από τα παράθυρα του αεροπλάνου… όλο σκοτείνιαζε η εικόνα, από τα σύννεφα και υπήρχε μία… ησυχία όπως κατεβαίναμε. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά. Είμαστε όλοι αρκετά στενοχωρημένοι για το τι συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να μπορούμε να συνεχίσουμε ξανά τη ζωή μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News