Παρασκήνιο: Ο αιφνιδιασμός του Μαξίμου για τον εκλογικό νόμο και το μπέρδεμα στο επιτελείο του Δούκα

Ιδέα δεν είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι ο Αδ. Γεωργιάδης θα έθετε θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου. Ξαφνιάστηκαν, δυσάρεστα, όταν διάβασαν τη συνέντευξή του (στο Dnews) και αμέσως αποφασίστηκε να δηλωθεί ότι δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση.

Αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να προσθέσει κανείς για να είναι ακριβής. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μεταξύ βουλευτών και στελεχών της ΝΔ η σχετική συζήτηση είναι ζωηρή και ο Αδ, Γεωργιάδης δεν είναι ο μόνος υπουργός που ενθαρρύνει αυτό το σενάριο. Το βέβαιο είναι ότι μέσα στο 2024 αποκλείεται να υπάρξει κάποια κυβερνητική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Μιλένας Αποστολάκη σε προεκλογική εκδήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου στο Μαρούσι. Η βουλευτής στο βόρειο τομέα της Β Αθήνας απέφυγε να καθίσει στην πρώτη σειρά αλλά, φυσικά, έγινε αντιληπτή. Πηγή της στήλης την άκουσε να λέει ότι πηγαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις ΠΑΣΟΚ που γίνονται στην εκλογική της περιφέρεια και, επομένως, ότι δεν δηλώνει με αυτόν τον τρόπο υποστήριξη στην υποψηφιότητα της Αννας Διαμαντοπούλου. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό καθησυχάζει τους άλλους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, τον Νίκο Ανδρουλάκη που την είχε βοηθήσει πολύ στις τελευταίες εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News