Καμάλα Χάρις: Πάνω από 1 δισ. δολάρια έχει συγκεντρώσει για τις εκλογές

Σύμφωνα με το CBS News, η Καμάλα Χάρις έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την εκστρατεία της, από τότε που μπήκε στην προεδρική κούρσα.

Υπενθυμίζεται ότι η προεκλογική εκστρατεία της Χάρις είχε ήδη συγκεντρώσει έναν «πρωτοφανή» – όπως τον αποκάλεσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ- αριθμό δωρεών, από το πρώτο κιόλας τρίμηνο που έγινε υποψήφια των Δημοκρατικών.

Χαρακτηριστικά, σε μόλις 24 ώρες από την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν – νυν προέδρου των ΗΠΑ- η εκστρατεία της αντιπροέδρου φέρεται να συγκέντρωσε 81 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αυξήθηκε σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος της 22ας Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε το επιτελείο της.

Τον Αύγουστο, η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 361 εκατ. ακόμα δολάρια, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό σε περισσότερα από 615 εκατ. δολάρια συνολικά.

Η προεκλογική εκστρατεία δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τα συνολικά ποσά που συγκεντρώθηκαν από τον Σεπτέμβριο, εν μέρει λόγω ανησυχιών ότι η προβολή του μεγάλου ποσού θα μπορούσε να μειώσει το ενδιαφέρον των δωρητών τις υπόλοιπες εβδομάδες, αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News