Αλέξης Κούγιας: Την Τρίτη η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας
Στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη θα τελεστεί η κηδεία του Αλέξη Κούγια. Η επιθυμία της οικογένειας.
Την Τρίτη (4/3) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αλέξη Κούγια, που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (28/02) σε ηλικία 74 ετών, μετά από μάχη τριών ετών με τον καρκίνο.
Την ασθένειά του είχε ανακοινώσει πρόσφατα ο ίδιος, λέγοντας ότι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, όπως έκαναν γνωστό τα παιδιά του και νοσηλεύτηκε στην εντατική, όπου και κατέληξε.
Η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και η ταφή του θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί, αντί για στεφάνια, να γίνουν δωρεές στο σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
