Νίκος Πλακιάς: Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξαν τα τηλέφωνα – Για τα Τέμπη, άραγε, γιατί όχι;
«Μήπως επειδή «θα ακούγαμε τη φωνή του Πρωθυπουργού;», διερωτάται ο Νίκος Πλακιάς
Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αποτελεί το κερασάκι σε μια τούρτα που, απαρτιζόμενη είτε από θεσμικές εκτροπές όπως στην υπόθεση των υποκλοπών είτε από ζημιογόνες λειτουργίες όπως εν προκειμένω, διογκώνει περαιτέρω το χάσμα μεταξύ της κοινωνίας και της κυβέρνησης, με την παραίτηση του Μάκη Βορίδη και τριών υφυπουργών να μη μοιάζει ικανή να αλλάξει το βαρύ για αυτήν κλίμα.
Μόνο το πρόστιμο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, που θα πληρώσουν ξανά οι φορολογούμενοι και προστίθεται στις -επίσης εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος- ζημιές στον οργανισμό που επιβαρύνουν τους Έλληνες πολίτες, ανέρχεται στα 415 εκατομμύρια ευρώ.
Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Πλακιάς εκφράζει την αγανάκτησή του για το νέο αυτό σκάνδαλο και παράλληλα διερωτάται γιατί σε αυτήν την περίπτωση άνοιξαν τα τηλέφωνα των υπόπτων και δεν έγινε το ίδιο στην περίπτωση της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών.
Μήπως επειδή «θα ακούγαμε τη φωνή του Πρωθυπουργού;», διερωτάται ο Νίκος Πλακιάς.
Ακολουθεί η ανάρτησή του:
«Ακούγαμε και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι ακούγαμε!» τόνισε, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως μετά το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών. Παράλληλα, έθεσε το εξής εύλογο ερώτημα: «Για τα Τέμπη γιατί δεν άνοιξαν τα τηλέφωνα; Μήπως θα ακούγαμε τη φωνή του Πρωθυπουργού, που ενημέρωνε και ενημερώνονταν εκείνο το κρίσιμο πρώτο εικοσιτετράωρο;».
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
