Άδωνις Γεωργιάδης: «Δείχνει» Περιστέρι για να πει για Τέμπη: «Να γιατί χρειαζόταν να μπαζωθεί το σημείο στα Τέμπη»
Θύελλα αντιδράσεων από την ανάρτηση.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του συνέκρινε το μπάζωμα στα Τέμπη με το περιστατικό με τον γερανό που έπεσε σε ταράτσα στο Περιστέρι, εξαιτίας της καθίζησης του οδοστρώματος.
«Όσοι ακόμη δεν έχετε καταλάβει γιατί έπρεπε να μπαζωθεί ο χώρος στα Τέμπη, έτσι ώστε να μπορούν να πατήσουν γερά οι γερανοί για να σηκώσουν τα πολλών τόνων βαγόνια και συντρίμμια, μετά το τραγικό δυστύχημα, διαβάστε αυτή την είδηση από το Περιστέρι σήμερα και δείτε τις φωτό για να το κατανοήσετε.
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
TAGS
# Επικαιρότητα
