SOCIAL MEDIA: Το Twitter τρόλαρε το Facebook, Instagram και Whatsapp

Χθες (4/9) «έπεσε» το Facebook, Instagram και Whatsapp και το Twitter «πήρε φωτιά» μιας και ήταν το μοναδικό μέσο που έμεινε ενεργό ενώ επικράτησαν χιλιάδες χιουμοριστικά σχόλια.

Το Facebook, Instagram αλλά και το Whatsapp τέθηκαν εκτός λειτουργείας για πάνω απο 6 ώρες με αποτέλεσμα όλοι οι χρήστες να ασχοληθούν με το Twitter και ας είχαν κάποια χρόνια να συνδεθούν.

Το Twitter «τρόλαρε» τα social που «έπεσαν» ενώ, μάλιστα. παρήγγειλε απο γνωστή εταιρεία φαγητών, 60 εκατομμύρια κοτομπουκιές για τους χρήστες του Twitter. Τα σχόλια ήταν μοναδικά και εννοείται πως ακολούθησαν μηνύματα ακόμα και απο διάσημους αστέρες όπως η Αντέλ. Χιουμοριστικά σχόλια δέχθηκε και απο άλλες εταιρείες τροφίμων αλλά και απο βιντεοπαιχνίδια. 

Επιπλέον, δεν έλειψαν τα χιουμοριστικά σχόλια απο τις εφαρμογές, Facebook, Instagram και Whatsapp αφού «χαιρέτησαν» κάτω απο την ανάρτηση του Twitter.

Να σημειωθεί, πως μετά απο την χθεσινή πτώση των συγκεκριμένων εφαρμογών, οι ακόλουθοι στην επίσημη σελίδα του Twitter αυξήθηκαν και απο 59,6 εκατομμύρια έφτασε στα 60.123.500. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News