ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Eκτός Κ.Ο της Ν.Δ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον βουλευτή Α΄Αθήνας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 Ο Κ. Μπογδάνος είπε στη Βουλή ότι κανείς δεν τον αναγκάζει να μιλήσει για «Βόρεια Μακεδονία»: «Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές» ανέφερε.

Ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ του απάντησε: «Στεναχωρήθηκε ο Μπογδάνος που συνέλαβαν τους ομοίους του με στυλιάρια και βρήκε το χώρο να ρίξει δηλητήριο. Είναι γεμάτος αίμα αυτός ο τόπος, όταν οι πρόγονοί σας ήταν συνεργάτες των Γερμανών και ταγματασφαλίτες. Αυτά που λέτε, τα λέει και η Χρυσή Αυγή».

Με οργή αντέδρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας:

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ, για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον… Εγώ δεν γνωρίζω, κύριε συνάδελφε, ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν, για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους, είναι απαράδεκτη», είπε ο υπουργός Εξωτερικών.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News