Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Νωρίτερα από άλλες χρονιές θα περάσουμε φέτος στη χειμερινή ώρα, καθώς η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, στις 25 του μήνα.
Όπως κάθε χρόνο, τα ρολόγια θα γυρίσουν μία ώρα πίσω, σηματοδοτώντας την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Έτσι, θα κερδίσουμε μία ώρα ύπνου, ενώ παράλληλα το φως της ημέρας θα περιορίζεται νωρίτερα τις απογευματινές ώρες.
Η χειμερινή ώρα ξεκινάει πάντα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Επειδή ο Οκτώβριος του 2026 τελειώνει ημέρα Σαββατοκύριακου, η τελευταία Κυριακή πέφτει στις 25 Οκτωβρίου, που είναι η νωρίτερη δυνατή ημερομηνία για αυτή την αλλαγή.
Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείξουν 02:00.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
