ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ: «Με έβαλαν στην κλούβα σε αγώνα του Παναθηναϊκού στη Ν. Φιλαδέλφεια!» (vid)

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πως σε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού τον είχε προσαγάγει η αστυνομία.

Ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ αναφέρθηκε και στα εφηβικά του χρόνια αλλά και ότι πήγε για εξακρίβωση στοιχείων όταν ήταν με τον Παναθηναϊκό στη Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή. Μεγάλωσα στον Περισσό και ήμουν πάντα στις επάλξεις. Ήμουν άγριο νιάτο, αλλά πάντα έψαχνα και το δίκιο μου, όχι μόνο για μένα. Δεν έλεγα ποτέ “θα κάνουμε κατάληψη για να κάνουμε κατάληψη”, αλλά “θα κάνουμε κατάληψη γιατί ξέρουμε και πρέπει να το πάρουμε αυτό που θέλουμε”. Ήταν όλα με τις παρέες, μετά στη ζωή μου μπήκαν τα βιβλία. Με είχε πιάσει η αστυνομία 3-4 φορές, από κάτι γήπεδα, άστα τώρα… Με έχουν δέσει για εξακρίβωση στοιχείων έξω από το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό. Μας δένουν 30-40 άτομα μας βάζουν μέσα στην κλούβα, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα, απλά για εξακρίβωση στοιχείων. Για κακή μου τύχη μας πηγαίνουν στο ΑΤ του Περισσού. Εκείνη την ώρα περνούσε ο πατέρας μου απ΄έξω και πήγαινε από το ένα καφενείο στο άλλο. Κοιτάζει πάνω και με βλέπει μέσα με άλλους 40. Ήμουν 16 χρονών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News