ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: Τα κιλά που έβαλε στην εγκυμοσύνη και η σκληρή κριτική που δέχτηκε

Αναφέρεται πρώτη φορά στο πιο τρυφερό κεφάλαιο της ζωής της, τα νέα της σχέδια και φυσικά την τηλεοπτική της επιστροφή με το J2US..

Απόγευμα Σαββάτου στα παρασκήνια του Just the 2 of Us. Η Κατερίνα Στικούδη είναι έτοιμη ακριβώς στην ώρα της (όχι ό,τι πιο συνηθισμένο στη δουλειά αυτή) αλλά αυτό δεν σου προκαλεί εντύπωση καθώς είναι γνωστή για τη συνέπειά της.

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τη φωτογράφιση αφού το σόου βγαίνει στις 8.00 στον αέρα του Alpha. Εκείνη αλλάζει ρούχα και πόζες πριν προλάβεις να της δώσεις οδηγίες – πρώην μοντέλο άλλωστε.

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τη γέννηση του γιου της και όλοι σχολιάζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Κι όμως, αυτό είναι το τελευταίο που την απασχολεί.

«Να σου πω την αλήθεια, και μένα με ξάφνιασε το πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκε το σώμα μου και επανήλθα κοντά στα φυσιολογικά μου κιλά. Στο τέλος καταλήξαμε ότι αν προσέχεις το σώμα σου και φροντίζεις τον οργανισμό σου με γυμναστική και σωστή διατροφή, ο μεταβολισμός σου δεν θα σε προδώσει. Τη δεύτερη εβδομάδα που ζυγίστηκα δεν το πίστευα ούτε η ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News