ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Η ανάρτησή του για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του, έκανε γνωστό πως η ανάπλαση του ΟΑΚΑ είναι ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις και τα έργα στρατηγικής σημασίας της νέας μονάδας Project Preparation Facility (PPF) τουΤΑΙΠΕΔ.

Η Επιτροπή, που συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κωνσταντίνου Καραμανλή, αποφάσισε μεταξύ άλλων τον ορισμό του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ως φορέα ωρίμασης, διενέργειας του διαγωνισμού και παρακολούθησης της εκτέλεσης των συμβάσεων των έργων αυτών. Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, η επιλογή του ΤΑΙΠΕΔ ως φορέα ωρίμασης, κυρίως για έργα που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης, έγινε προκειμένου να αξιοποιηθεί η εμπειρία και η τεχνογνωσία του στην επιτάχυνση υλοποίησης των έργων και αποφόρτιση των υπουργείων.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του, έκανε γνωστό πως η ανάπλαση του ΟΑΚΑ είναι ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις και τα έργα στρατηγικής σημασίας της νέας μονάδας Project Preparation Facility (PPF) τουΤΑΙΠΕΔ.

 

Η ανάρτησή του

«Η ανάπλασή τουΟΑΚΑ μέσω Ταμείου Ανάκαμψης,ο εκσυγχρονισμός του σε υπερτοπικό πόλο αθλητικού, πολιτιστικού &τουριστικού προορισμού,είναι στα 19Έργα στρατηγικής σημασίας της νέας μονάδας Project Preparation Facility (PPF) τουΤΑΙΠΕΔ.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News