AMERICAN MUSIC AWARDS: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Την Κυριακή το βράδυ 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα Αμερικάνικα Βραβεία Μουσικής στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Όπως ήταν αναμενόμενο το παρών έδωσαν οι σταρ της μουσικής σκηνής των ΗΠΑ. Μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ. Η 51χρονη Λατίνα βρέθηκε στη διοργάνωση χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, ενώ μόλις τρεις μέρες μετά την προβολή του τρέιλερ για τη νέα της ταινία Marry Me, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια πριγκιπική εμφάνιση με Dolce & Gabbana φόρεμα.

Ανάμεσα στους σταρ που παρευρέθηκαν ήταν η Cardi B αλλά και ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ, Machine Gun Kelly. Ο ίδιος είχε βρεθεί πρόσφατα στη χώρα μας αφού συνόδευε την αγαπημένη του. Η Φοξ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Οι αναλώσιμοι 4».

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι BTS. Οι Νοτιοκορεάτες σταρ της K-pop κέρδισαν τρία βραβεία, συμπεριλαμβανομένου εκείνου του καλλιτέχνη της χρονιάς.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες- επτά συνολικά- είχε Ολίβια Ροντρίγκο. Όμως τελικά έλαβε μόνο το βραβείο, εκείνο της αγαπημένης νέας καλλιτέχνιδας της χρονιάς. Μεταξύ άλλων η 18χρονη έχασε τον τίτλο για το αγαπημένο ποπ άλμπουμ, που πήγε στην Τέιλορ Σουίφτ για το «Εvermore». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News