ΕKΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ: Παράταση μόνο όπου υπάρχουν ουρές

«Παράταση όπου υπάρχουν ουρές, θα ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης» η απόφαση ΕΔΕΚΑΠ. Επεσε το σύστημα περίπου για ένα τέταρτο. Οι εκτιμήσεις των επιτελείων

Ο ρυθμός προσέλευσης -με αυξομειώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας – είναι περίπου 380-400 πολίτες το λεπτό ανά τη χώρα, δηλαδή περίπου 24.000 άνθρωποι κάθε ώρα. Για το σκοπό αυτό η ΕΔΕΚΑΠ – με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υποψηφίων – έδωσε παράταση μιάς ώρας, μέχρι τις 8 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα παράταση την οποία ζητούν ήδη τα επιτελεία Παπανδρέου-Λοβέρδου.

Το σύστημα έπεσε μάλιστα για περίπου 15 λεπτά γύρω στις 19:30 λόγω προβλήματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο αποκαταστάθηκε περίπου στις 19:45.

«Ο κόσμος που αναμένει να αλλά και συνεχίζει να προσέρχεται είναι αρκετός, πρέπει να μπορέσει να ψηφίσει και μπορεί να χρειαστεί και νέα παράταση» έλεγαν συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Α. Λοβέρδου, Σπύρος Καρανικόλας διαμηνύει: «Θα ψηφίσει μέχρι και ο τελευταίος πολίτης. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Ζητήσαμε υπομονή και την έκαναν με το παραπάνω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους αποκλείσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News