ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ: Νικητής ο Ανδρουλάκης στον πρώτο γύρο - Διεκδικεί την ηγεσία με Παπανδρέου

Σχεδόν 270.000 πολίτες συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία – Οι κινήσεις των επιτελείων Ανδρουλάκη και Παπανδρέου – Η συζήτηση για ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου – Ενωτικός ο Λοβέρδος.

Ισχυρή εντολή, που θα σφυρηλατήσει την ενότητα και θα λειτουργήσει ως το ιδανικό άλμα από το βατήρα εκκίνησης για την ανανέωση της παράταξης, αναμένει ο Νίκος Ανδρουλάκης από την μάχη του δεύτερου γύρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο νικητής της χθεσινής, κρίσιμης αναμέτρησης για την πορεία του ΚΙΝΑΛ, ξεκινώντας με τη δύναμη και τη δυναμική της μεγάλης συμμετοχής στις κάλπες, φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει με την ίδια σαφή στρατηγική και μεθοδικότητα στην κατεύθυνση «αλλαγής σελίδας».

Θέλει -και το επεσήμανε με αφορμή την πρώτη δήλωσή του για το αποτέλεσμα της 5ης Δεκέμβρη- να απευθυνθεί στη βάση της παράταξης με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και σχέδια για την «επόμενη μέρα», που έχουν ως προτεραιότητα την πολιτική αυτονομία του «ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει». Χωρίς καμία αναφορά στο ΚΙΝΑΛ ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί να αξιοποιήσει τα μηνύματα της κάλπης για τα επόμενα αναγκαία βήματα, τα οποία και θα αρχίσει να αποκαλύπτει καθοδόν, προς το δεύτερο γύρο.

Παρότι ο κ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι το παιχνίδι θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει μέχρι τις κάλπες της προσεχούς Κυριακής, εντούτοις ο κ. Ανδρουλάκης πορεύεται διαμηνύοντας επί της ουσίας ότι η μάχη κορυφής έχει ήδη κριθεί κι ότι το στοίχημα που ανοίγεται μπροστά του είναι να αποκτήσει ξανά η παράταξη με τον ίδιο στο τιμόνι τη δυνατότητα ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών στις εθνικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News