«ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ»: Ο Δημήτρης Αποστόλου για το gay φιλί - «Δεν βάλαμε ένα gay ζευγάρι στη σειρά επειδή έπρεπε»

Σε μια νέα εποχή έχει περάσει πια η κρατική τηλεόραση. Με ένα πλούσιο σε παραγωγές πρόγραμμα και την επένδυση στη μυθοπλασία η ΕΡΤ1 πρόβαλε για πρώτη φορά ενα gay φιλί στους τηλεοπτικούς δέκτες και η σκηνή έγινε viral.

Πρόκειται για τη σκηνή από τη σειρά «Η Τούρτα της Μαμάς» και τον έρωτα ενός ομόφυλου ζευγαριού -απόλυτα αποδεκτού από την οικογένειά του- που επισφραγίζει τη σχέση του με ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Η επιτυχημένη σειρά της κρατικής τηλεόρασης που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου κάνει και πάλι την ανατροπή. Στη δεύτερη σεζόν που προβάλλεται στην ΕΡΤ1, οι δημιουργoί προχωρούν ένα βήμα παρακάτω την ερωτική σχέση του μεσαίου γιου της οικογένειας, του Πάρη και του Παναγιώτη. Το ζευγάρι που ενσαρκώνουν ο Πάρις Θωμόπουλος και ο Γιώργος Τσιαντούλας αποφάσιζει να κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Μετά την ανακοίνωση μάλιστα οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με παρούσα όλη την οικογένειά τους, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας και η αγάπη δεν πρέπει να υποκύπτουν σε ταμπού και στερεότυπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News