ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: H Αθήνα που... αναστενάζει στις πίστες και οι «μάχες» για τα πρώτα τραπέζια

Ο «πόλεμος» για τα έξι πρώτα του Ρέμου, ο θρίαμβος του Μαζωνάκη, τα sold out του Αργυρού και του Οικονομόπουλου, η επιστροφή του Σαμπάνη και η ασθένεια του Βέρτη.

Είναι ξημερώματα Σαββάτου στο «Κέντρο Αθηνών» και ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» μέσα σε αποθέωση όταν ένας θαμώνας σε πρώτο τραπέζι που έχει πιει λίγο παραπάνω κάνει το… ατόπημα.

Πετάει είκοσι δίσκους με λουλούδια στο πρόσωπο του τραγουδιστή, που μετά από λίγα δευτερόλεπτα του λέει από το μικρόφωνο: «Από το λαιμό και κάτω γιατί θα στα κόψω» που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται δεν πετάς στα μούτρα του τραγουδιστή τα λουλούδια, αλλά στα πόδια του ή στο ύψος της μέσης του, για να πιάσει.

Παρασκευή και Σάββατο οι ουρές έξω από τα νυχτερινά κέντρα φανερώνουν την επιθυμία του κόσμου να ακούσει τον Ρέμο, τον Μαζώ, τον Αργυρό, τον Βέρτη, τον Οικονομόπουλο και εσχάτως τον Γιώργο Σαμπάνη. 

Ήταν αυτός που άνοιξε τελευταίος αφού νόσησε με κορωνοϊό όπως και ο Νίκος Βέρτης που δεν εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ανάρρωσε με ήπια συμπτώματα καθότι εμβολιασμένος όπως και ο Σαμπάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News