ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Ρεβεγιόν στην TV - Πού θα δούμε, τι...

Με τον Covid-19 να… βολτάρει, όλο και περισσότεροι επιλέγουν ρεβεγιόν στο σπίτι παρέα με την… τηλεόραση. Ας δούμε, τι θα δούμε, λοιπόν στην TV την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η ΕΡΤ1, το Open και το Mega είναι τα κανάλια που έχουν προαναγγείλει εορταστικό πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από την ΕΡΤ1, στην οποία την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου λένε … «Δυνατά» τα κάλαντα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Οι δημοσιογράφοι της καθημερινής εκπομπής της ΕΡΤ1, επισκέπτονται το ατμοσφαιρικό στούντιο της εκπομπής «Δυνατά». Ο Κωστής Μαραβέγιας θυμάται τα Χριστούγεννα των παιδικών του χρόνων, τους κουραμπιέδες της γιαγιάς του και αποκαλύπτει πως πήρε την απόφαση να επισπεύσει την απόφαση του να κάνει πρόταση γάμου στην Τόνια Σωτηροπούλου.

Μόνο στις Συνδέσεις την παραμονή των Χριστουγέννων από τις 09:15 έως τις 12:00.

«ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ» στο Open

Το πιο εορταστικό υπόσχεται το OPEN! Ο Γιώργος Θεοφάνους, υποδέχεται την παραμονή Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN, τη Σοφία Βόσσου, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Δάντη, τον Άγγελο Διονυσίου και τη Γωγώ Τσαμπά.

Μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες που ξέρουν πολύ καλά πώς να ανεβάζουν το κέφι με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Η Σοφία Βόσσου μας γυρνάει πίσω σε αξέχαστα τραγούδια και ερμηνεύει μεταξύ άλλων το αγαπημένο «Φιλαράκι», με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Στη συνέχεια ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης απογειώνει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ για πρώτη φορά τραγουδάει το νέο τραγούδι που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους, πριν λίγες ημέρες, «Καρδιά με Καρδιά». Τη σκυτάλη παίρνει ο αιώνιος ροκάς Χρήστος Δάντης, ο οποίος δε θα μπορούσε να μην τραγουδήσει το ομώνυμο τραγούδι «Ένα Τραγούδι Ακόμα» αλλά και πολλές δικές του παλιές και νέες επιτυχίες.

Ο αγαπημένος Άγγελος Διονυσίου έρχεται με «Το Παράπονό» του και συγκινεί με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Θεοφάνους και του Πασχάλη Τερζή «Παλιόκαιρος».

Τέλος, η ανεπανάληπτη Γωγώ Τσαμπά ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, με τα γνωστά αγαπημένα δημοτικά τραγούδια της και η νύχτα παίρνει φωτιά. Επιφυλάσσει όμως και μία μοναδική έκπληξη, αφού ερμηνεύει ένα τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, σε μία ανατρεπτική ερμηνεία που δεν την περιμένει κανείς.

Στην παρέα τους είναι και τα αγαπημένα νέα παιδιά του Γιώργου, η Όλγα Βενετσιάνου, η Λίλα Τριάντη, ο Νίκος Παπουτσής και ο Αντώνης Φωκάς.

Η βραδιά όμως κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα σε αυτές, είναι και η μεγάλη φιλαρμονική του δήμου Λαμίας που ήρθε αποκλειστικά για το «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

Μαρινέλλα και Ρέμος

Μελωδικά Χριστούγεννα έρχονται στο MEGA και … τα «λόγια είναι περιττά».

Ένα ξεχωριστό και λαμπερό ρεβεγιόν θα απολαύσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:40 στο MEGA. Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, υποδέχεται τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μία ιδιαίτερη εορταστική βραδιά με αξεπέραστες επιτυχίες και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα συναντιούνται πρώτη φορά τηλεοπτικά και μας προσκαλούν σε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια σε σόλο εκτελέσεις και μοναδικά ντουέτα. Ένα πανόραμα επιτυχιών και αναμνήσεων για την πιο χαρούμενη νύχτα του χρόνου: «Δεν είναι που φεύγεις», «Έτσι ξαφνικά», «Τολμώ», «Γιατί φοβάσαι», «Ποτέ να μη χαθείς απ’ τη ζωή μου», «Είναι στιγμές», «Είσαι παντού και πουθενά», «Κι ύστερα», «Μα δεν τελειώσαμε» και πολλά άλλα εξίσου δημοφιλή.

Μαζί τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για να δώσει τις δικές της ευχές και να μας παρασύρει με την εξαιρετική φωνή της.

Αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:40 στο MEGA, τίποτα καλύτερο από αυτή τη μουσική βραδιά. Τίποτα καλύτερο από την τραγουδισμένη αγάπη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News