COVID-19: Νέα μέτρα στη διασκέδαση μετά τις γιορτές που θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης προανήγγειλε νέα μέτρα για τη διασκέδαση. Ενδεχόμενο εφαρμογής ωραρίου.
Ήπιες παρεμβάσεις και νέα μέτρα στη διασκέδαση προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας,Θάνος Πλεύρης αποκαλύπτοντας πως τα μέτρα-που δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα- θα έχουν χρονικό ορίζοντα 15 ημερών.
Σε σχέση με τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ο κ. Πλεύρης τόνισε: “Η βασική κατηγορία παρέμβασης που θα αφορούν τα κέντρα και μας έχουν προτείνει και οι ειδικοί έχει να κάνει συνολικά με το κομμάτι της διασκέδασης. Άρα εκεί πέρα θα γίνει μία συζήτηση τη Δευτέρα να ορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα.
Οι χώροι υπερμετάδοσης κατά βάση δεν είναι οι χώροι της τυπικής εστίασης. Είναι οι χώροι που υπάρχει περισσότερη παρουσία διασκέδασης, δηλαδή η βραδινή διασκέδαση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
