«ΦΑΡΜΑ»: Η επιστροφή της Μαίρης Μηλιαρέση και οι αλλαγές που έρχονται
Αλλάζουν πρόσωπα και η ώρα μετάδοσης στο ριάλιτι «Η Φάρμα» που μεταδίδει ο ANT1
Τα χαμηλά νούμερα της «Φάρμας» φέρνουν αλλαγές στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1 με τους υπεύθυνους της εκπομπής να έχουν δρομολογήσει ήδη αλλαγή πλεύσης στη σκαλέτα. Στις αλλαγές είναι και η επιστοφή της Μαίρης Μηλιαρέση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οκmag, ήδη στον AΝΤ1 -λόγω της σαρωτικής πορείας των δύο άλλων ριάλιτι, Survivor και MasterChef– υπάρχει η σκέψη η «Φάρμα» από την επόμενη εβδομάδα να προβάλλεται μετά τα μεσάνυχτα.
Στη θέση του το πιθανότερο είναι, όπως έχει γραφτεί, να μεταφερθεί ο «Ήλιος», ένα σίριαλ που το κοινό αγαπά και που στις δύσκολες στιγμές κλείνει τα «κενά» που δημιουργούνται στο πρόγραμμα με επιτυχία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
