ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΙΝΟΣ: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ παρά τη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Παρά τη δωρέα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ΜΕΘ κορωνοϊού δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνιος να είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος κατήγγειλε ότι ελλείψει ΜΕΘ κορωνοϊού στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μπορίνος είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Κι αυτό παρά τη δωρεά 20 ΜΕΘ που έχουν κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλοι  επιχειρηματίες στο νοσοκομείο. Τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ δημοσίευσε η ιστοσελίδα ieidiseis.gr

Αναλυτικά τα καταγγελθέντα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

«Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος με κορωνοιο στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορονοϊού. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε κλινική κορονοϊού, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ τρεις ημέρες. Μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι αυτό λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα.. Οι συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν ποτέ για περιστατικά κορονοϊού, λόγω χωροταξικών προβληματων. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά.

Στο νοσοκομείο της Νίκαιας από την αρχή της πανδημίας πέθαναν από κορονοϊό 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανόντες ήταν διασωληνωμενοι στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ και τους πρόλαβε ο θανατος;».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News