ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ: Γιατί ευνοεί τον 23χρονο κατηγορούμενο ο διαχωρισμός της δικογραφίας

Γιατί ευνοεί τον 23χρονο κατηγορούμενο ο διαχωρισμός της δικογραφίας σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

«Δυστυχώς, με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. Ούτε εγώ ούτε η οικογένεια γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για την σύλληψη του 23χρονου ή για την τιμωρία του για όσα βρέθηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων», είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, «Μου κάνει εντύπωση ότι χωρίστηκε η δικογραφία όσον αφορά τα όπλα. Έχω πολλούς προβληματισμούς για αυτό. Δεν επρόκειτο να παραγραφεί η υπόθεση. Θα μιλήσω για αυτό την Δευτέρα, αφού πάρω την δικογραφία. Έχω μια σκέψη που έχει να κάνει με αυτούς τους συνδέσμους οπαδών, που είναι εγκληματικές οργανώσεις».

Ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε ακόμη ότι «ο διαχωρισμός της δικογραφίας είναι μια πολύ ευνοϊκή λύση για τον δράστη. Σε αυτόν τον χώρο βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, που δεν ανήκουν σε έναν. Αυτή είναι μια αφετηρία της σκέψης μου. Θα μιλήσουμε περισσότερο και υπεύθυνα όταν έχουμε περισσότερα στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News