Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις αστυνομικού αναφορικά με τις έρευνες για την οπαδική βία
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έστειλε το υλικό στην Εισαγγελία, που ερευνά τόσο το περιεχόμενο των καταγγελιών, όσο και αν όντως το άτομο που τις έκανε -ανωνύμως, σε ραδιόφωνο της πόλης- είναι όντως… αστυνομικός!
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έστειλε το υλικό στην Εισαγγελία, που ερευνά τόσο το περιεχόμενο των καταγγελιών, όσο και αν όντως το άτομο που τις έκανε -ανωνύμως, σε ραδιόφωνο της πόλης- είναι όντως… αστυνομικός!
Έρευνα διεξάγεται από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από την ανώνυμη καταγγελία αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στο ράδιο Metropolis της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία απόστρατοι αστυνομικοί αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ.
Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως, ένας ανώτερός του, όταν ερευνούσαν υπόθεση αθλητικής βίας, του είχε πει πως, έαν συνέχιζαν, θα τους έστελναν και τους δύο στο… Σουφλί!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
