Δολοφονία Άλκη - Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία - Ποιος είναι ο 20χρονος
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη συνεχίζονται – Πoιος είναι ο 20χρονος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία.
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη συνεχίζονται, με έναν από τους βασικούς υπόπτους για την επίθεση να φέρεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σύμφωνα με το MEGA 0 20χρονος που το έσκασε στην Αλβανία είναι φίλος του 23χρονου που έχει συλληφθεί για το έγκλημα στην περιοχή Χαριλάου. Έχει επίσης καταγωγή από την Αλβανία και είναι μέλος του συνδέσμου της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ. Στο πόδι του μάλιστα έχει τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.
Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
