Δολοφονία Αλκη: Ξέσπασε με βρισιές ο κόσμος στους 8 συλληφθέντες στα δικαστήρια

Δολοφονία Αλκη: Με βρισιές και κατάρες υποδέχτηκαν στους 8 συλληφθέντες στα δικαστήρια

Με έντονες αποδικιμασίες, βρισιές και κατάρες υποδέχτηκε εξαγριωμένος ο κόσμος στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης τους οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.  

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η αστυνομία τρέχοντας έβαλε τους συλληφθέντες στο δικαστικό μέγαρο, αλλά πολίτες που περίμεναν στην κεντρική είσοδο επιχείρησαν να τους λιντσάρουν και ξέσπασαν: «Να σαπίσετε στη φυλακή δολοφόνοι. Σηκώστε τα κεφάλια δολοφόνοι».

Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας 20 έως 23 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στη δολοφονική επίθεση κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και τραυματίστηκαν οι δύο φίλοι του.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, οι συλληφθέντες θα περάσουν ο ένας μετά τον άλλον το κατώφλι του ανακριτή. Αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν εντός των επόμενων ημερών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών και ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση. Διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η ΕΛΑΣ αναζητά δύο ακόμα άτομα για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News