Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς, ζητούν να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με αυτισμό

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου, ζητούν να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση συλλόγου παιδιών με αυτισμό

Οι γονείς του αδικοχαμένοι Άλκη Καμπανού συνεχίζουν να συγκλονίζουν την κοινωνία όπως κάνουν από το πρώτο λεπτό με τη στάση τους. Μετά το τρισάγιο που τελέστηκε στη Βέροια στη μνήμη του παιδιού τους, οι γονείς του Άλκη γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να συγκεντρωθούν χρήματα, για την ενίσχυση του συλλόγου «Μέριμνα ατόμων με αυτισμό Μ.Α.μ.Α. Βέροιας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο STAR, η μητέρα του Άλκη εξέφρασε την επιθυμία της να δοθούν στον σύλλογο της Βέροιας «Μέριμνα ατόμων με αυτισμό Μ.Α.μ.Α.». όσα χρήματα συγκεντρωθούν στη μνήμη του Άλκη. 

Η Μέριμνα Ατόμων με αυτισμό είναι ένας σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων στο φάσμα του αυτισμού με διακριτικό τίτλο Μ.Α.μ.Α. Ιδρύθηκε το 2015 κυρίως από γονείς ,επιστήμονες και φίλους ατόμων του φάσματος ,προκειμένου να εργαστεί για τη διασφάλιση των ισότιμων δικαιωμάτων τους στη ζωή και παράλληλα να συνδράμει το οικογενειακό τους περιβάλλον στο δύσκολο έργο τους.

Στον σύλλογο αυτό της Βέροιας η μητέρα του Άλκη συμμετέχει εθελοντικά και όπως είπε κάτι τέτοιο θα επιθυμούσε και ο ίδιος ο Άλκης που είχε αδυναμία στα παιδιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News