Φίλιππος Κωνσταντίνος: Όταν του είπαν «είσαι Ολυμπιακός, γυρεύεις να φας ξύλο;»

Φίλιππος Κωνσταντίνος: Η εξομολόγησή του με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – «είσαι Ολυμπιακός, γυρεύεις να φας ξύλο;»

Με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο τραγουδιστής Φίλιππος Κωνσταντίνος, εξομολογήθηκε πώς παραλίγο να βρεθεί σε μια παρόμοια θέση. Ο τραγουδιστής είπε για πρώτη φορά την ιστορία του θέλοντας να «δοθεί επιτέλους ένα τέλος σ’αυτή την απαράδεκτη σουρρεαλιστική οπαδική μάστιγα».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μοιράστηκε το μακροσκελές κείμενό του με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Συγκεκριμένα έγραψε: «21 χρόνια πριν περίπου… Μόλις είχαμε τελειώσει με τους ONE τα γυρίσματα ενός τετραπλού βίντεο κλιπ για το δεύτερο μας άλμπουμ. Τελευταίο σκηνικό σ’ένα παλιό, υπέροχο αρχοντικό κάπου στην Κηφισίας.

Ήταν πολύ αργά, ξημερώματα, κι ήμασταν φυσικά όλοι πάρα πολύ κουρασμένοι. Αφού μαζέψαμε τα πράγματα μας, όλοι κατέβηκαν στο υπόγειο για τα αυτοκίνητα τους και γω βρέθηκα έξω μόνος με τη τσάντα μου, πίσω από το αρχοντικό, να τους περιμένω για να φύγουμε.

Έκανε πολύ κρύο και φόραγα βαριά, χοντρά ρούχα: μεγάλο χειμωνιάτικο μαυρόασπρο μπουφάν, κι από κάτω ένα χοντρό, κόκκινο παντελόνι με επένδυση, με μια άσπρη γραμμή στο πλάι, ειδικό για τα χιόνια. Τα χρώματα προφανώς δεν είχαν καμία απολύτως σημασία για μένα. Σημασία είχε να μην κρυώνω έξω στη παγωνιά, ειδικά μετά από ένα τέτοιο απαιτητικό 24-ώρο γύρισμα.

Όπως βρέθηκα λοιπόν μόνος μου έξω, περιμένοντας τους άλλους, βλέπω από μακρυά δύο αγόρια να με κοιτάνε, να συζητάνε λίγο και να αρχίζουν να με πλησιάζουν διστακτικά, Όπως ανέφερα, ήταν ήδη πολύ αργά, δεν κυκλοφορούσε ψυχή έξω. Ήταν μια πολύ όμορφη γειτονιά, με όμορφα σπίτια, κήπους, κλπ, και δεν είχα κανένα λόγο, ούτε μού πήγαινε στο μυαλό να αισθανθώ την όποιου είδους ανασφάλεια. Τα αγόρια επίσης φαινόντουσαν πολύ “καλοβαλμένα”, με ωραία ρούχα, καθαρά πρόσωπα, καμία σχέση με αλήτες. Εγώ αρχικά νόμιζα πως απλά με αναγνώρισαν και ήρθαν κοντά για να πουν ένα γεια και να μού μιλήσουν.

Σύνηθες φαινόμενο. Άρχισαν όμως να μού λένε διάφορα “κουλά” του τύπου “γιατί φοράς κόκκινο παντελόνι;”, “είσαι Ολυμπιακός;”, “γυρεύεις να φας ξύλο;” και διάφορα άλλα τέτοια…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News