Ματίνα Παγώνη: Πάσχα στο χωριό με μάσκες και θα τις πετάξουμε...

Ματίνα Παγώνη, Πάσχα, κορωνοϊός

Μιλώντας στο MEGA η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στο πιστοποιητικό επαναλοίμωξης για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί. «Η επιτροπή εξετάζει ανά περίπτωση και μπορεί να δώσουν και συγκεκριμένες παρατάσεις. Το μπέρδεμα ήταν με αυτούς που νόσησαν δύο φορές. Χθες ανακοινώθηκε ότι όποιος έχει εμβολιαστεί δύο φορές, και έχει νοσήσει μετά, ισχύει το πιστοποιητικό του.

Η επιτροπή εισηγείται σε γενικούς κανόνες, υπάρχουν και εξειδικευμένες περιπτώσεις που πρέπει να εξετάζονται. Κάποιος που έχει νοσήσει δύο φορές μπορεί να εμβολιαστεί. Όταν διευκρινιστεί τι θα γίνει μετά την 3η δόση, αν θα πάμε σε 4η, αν θα γίνει το εμβόλιο μια φορά το χρόνο, αν θα υπάρξει εμβόλιο για όλους τους κορωνοϊούς, δε θα υπάρχουν αυτά τα μπερδέματα», σημείωσε η κ. Παγώνη σχετικά με τα πιστοποιητικά νόσησης και επαναλοίμωξης.

«Υπάρχουν κάποιοι που έκαναν νωρίς την 3η δόση. Η 3η δόση ενισχύει τις δύο προηγούμενες, οπότε έχουμε αρκετά αντισώματα που είμαστε καλυμμένοι και για την Όμικρον και τις άλλες παραλλαγές. Η επιτροπή θα εισηγηθεί τι θα γίνει από εδώ και πέρα», εξήγησε μιλώντας για τον εμβολιασμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News