Πάτρα: Οι γιατροί ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ για τον θάνατο των τριών παιδιών -Τα σενάρια και το Σύνδρομο Μινχάουζεν

Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τα αίτια θανάτων των τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια στην Πάτρα, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα αίτια θανάτων των τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια στην Πάτρα, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί είναι οι γιατροί που τοποθετούνται δημοσίως, στην τηλεόραση για την εν λόγω υπόθεση, με αποτέλεσμα η Πανελλήνια Ένωση Ιατροδικαστών του υπουργείου Δικαιοσύνης να βγάλει ανακοίνωση σχετική. Τοποθετείται στο θέμα που αφορά δηλώσεις ιατροδικαστών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που δεν είχαν καμιά σχέση με τα υπό διερεύνηση περιστατικά και τονίζει ότι ο λάθος χειρισμός των περιστατικών δημιουργεί σύγχυση και πιθανή παραπλάνηση της κοινής γνώμης. 

Στο μεταξύ, οι γονείς των τριών παιδιών έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη, μιλώντας στην κάμερα του Star και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης μίλησαν για τα όσα βίωσαν τα παιδιά τους, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν και πώς κατέληξαν, απαντώντας και στα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τα περί επαγγέλματος, καθώς και για το γεγονός ότι εκείνη ήταν και στις τρεις περιπτώσεις στο πλευρό των παιδιών της όταν άφησαν την τελευταία τους πνοή. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News