Δολοφονία Μακρή: Σήμερα ξεκινά η δίκη - Εκτέλεσαν τον βασικό μάρτυρα 7 μέρες πριν!

Δολοφονία, δίκη, Γιάννης Μακρής

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, του επονομαζόμενου και «Αυστραλού», μοιάζουν καταιγιστικές, μια ημέρα προτού ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο Αθηνών. Η εκτέλεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, του ανθρώπου που γνώριζε λεπτομέρειες για το πώς στήθηκε το συμβόλαιο θανάτου του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα, δημιουργεί νέα δεδομένα.

Κι αυτό γιατί, το «πληρωμένο πιστόλι» συνελήφθη και είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών. Πρόκειται για έναν Μεξικάνο χορευτή που ήρθε το 2005 στην Ελλάδα, συμμετείχε μέχρι και σε reality show στη χώρα μας, συνελήφθη με 4 κιλά κοκαΐνης, αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες και μετέβη οδικώς στη Βουλγαρία με την εντολή να «σβήσει από τον χάρτη» τον βασικό μάρτυρα. 

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών πιστεύουν πως ίσως ο 44χρονος Βίκτορ Ομάρ «ναυλώθηκε» μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού από τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή για να «καθαρίσει» τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας των δολοφόνων του «Αυστραλού». Το μεγάλο ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι ποιος προσέλαβε τον 44χρονο για να δολοφονήσει τον 33χρονο bodybuilder και βασικό μάρτυρα κατηγορίας.

Το συγκλονιστικό είναι ότι ο Τουργκάι Σάλι δολοφονήθηκε λίγες ημέρες προτού έρθει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα θα έπρεπε να παραστεί σήμερα στο Εφετείο Αθηνών, όπου ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό των δύο φυσικών αυτουργών της δολοφονίας Μακρή. Πρόκειται για δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία που ήρθαν από το Χάσκοβο για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου. Ο άνθρωπος λοιπόν που εκτελούσε χρέη οδηγού του ήταν ο ομοεθνής τους Σάλι. Τον Σεπτέμβριο του 2020, μάλιστα, ο εκτελεστής του Μακρή καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News