Δολοφονία Άλκη: Έξι μήνες με αναστολή στον «Ντίνο» για τον σουγιά για «λέπια από τα ψάρια»

Δολοφονία Άλκη: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή στον «Ντίνο» για τον σουγιά που βρέθηκε στο όχημά του

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράνομη οπλοκατοχή στον 22χρονο «Ντίνο», που ήταν ο 12ος που συνελήφθη κατά σειρά και κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. 

Ο 22χρονος κατηγορούμενος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της άγριας δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη το τρίτο αυτοκίνητο (γκρι polo), στο οποίο βρέθηκε ένας σουγιάς.  

Ο κατηγορούμενένας παραδέχτηκε ότι το μαχαίρι του ανήκει και υποστήριξε κατά την απολογία του, ότι το χρησιμοποιούσε όταν πήγαινε για camping ή ψαροντούφεκο. 

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο σουγιάς συνολικού μήκους 12εκ., με λάμα 5εκ., βρέθηκε σε αναδιπλούμενη θήκη, εκεί όπου συνηθίζεται να αποθηκεύουν γυαλιά ηλίου. 

«Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω ψαροντούφεκο, είναι σπορ για όλο τον χρόνο. Ακόμα και τον χειμώνα ψαρεύω χταπόδια. Το μαχαίρι το χρησιμοποιούσα για να αφαιρέσω τα λέπια από τα ψάρια ή να κόβω δίχτυα», είπε ο 22χρονος. Επίσης κατέθεσε και ένας φίλος του κατηγορούμενου με τον οποίο πήγαιναν μαζί για ψάρεμα, και του είχε πάρει δώρο ο ίδιος το συγκεκριμένο μαχαίρι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News