MasterChef: Το Twitter αποθέωσε τον Κοντιζά για την ατάκα του στον Δημήτρη

Η ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη Ταΐρίδη αν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του στο MasterChef προκάλεσε έναν μονόλογο από τον παίκτη. Σε αυτόν, ο Δημήτρης ξεκίνησε να αναφέρεται στις ίντριγκες που έχουν υπάρξει παρασκηνιακά στην Μπλε ομάδα δημιουργώντας ένταση στην ομάδα. «Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες.

Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο στο σπίτι που λέγεται «αυτογνωσία» κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά.

Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Να τα πούμε τα πράγματα ως έχουν. Ξεκινάω με το desavantage και πρέπει να διαχειριστώ και ένα άλλο κομμάτι, να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη.
 
Εδώ είναι όμως ο αρχηγός. Και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί ως παιδιά την ομάδα και ας μην το θέλουν. Πρέπει ο αρχηγός πάντα να αποδεικνύει ότι είναι για να ενώνει. Και οφείλω να αναγνωρίσω στον Γρηγόρη το χάρισμα, είναι ένας άνθρωπος που ενώνει», σχολίασε ανάμεσα σε άλλα ο Δημήτρης Ταΐρίδης.

Στο φινάλε των όσων καταλόγισε στους Μπλε, ο Σωτήρης Κοντιζάς με το πηγαίο χιούμορ του πρόσθεσε τη δική του πινελιά. «Κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου», σχολίασε ο chef.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News