Δολοφονία Άλκη: Σε κλίμα πένθους και οδύνης το 40νθήμερο μνημόσυνο του Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Άλκη: Σε κλίμα πένθους και οδύνης τελέστηκε το 40νθήμερο μνημόσυνο του Άλκη Καμπανού στη Βέροια

Σε βαρύ κλίμα πένθους και οδύνης τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στη Βέροια το μνημόσυνο του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την 1η Φεβρουαρίου, λίγα μέτρα πιο πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης, το γήπεδο του Άρη. 

Δεκάδες κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία, αλλά και στα κοιμητήρια της Βέροιας για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη. Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, ενώ ήταν παρόντες και εκπρόσωποι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη, όπως οι Γιάννης Βένος, Γιώργος Φοιρός, Ντίνος Κούης, Γιάννης Τζιφόπουλος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Άλκη: Οι φωτογραφίες των 12 συλληφθέντων

Ο Ερασιτέχνης Άρης ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα: «Ο αγώνας για να ησυχάσει η ψυχούλα σου δε θα σταματήσει μέχρι την πλήρη απόδοση δικαιοσύνης. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Άλκη μας… Ζωντανός, για πάντα Αρειανός».

O Super 3 έγραψε: «Σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τη δολοφονία του Άλκη. Τα λόγια ακόμα συνεχίζουν και γίνονται κόμπος στο λαιμό. Αδελφέ μας, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ο άδικος χαμός να μην ξεχαστεί ποτέ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News