Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι συνεντεύξεις της μητέρας στην Αγγελική Νικολούλη - Τα κενά και οι αντιφάσεις

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι συνεντεύξεις της μητέρας στην Αγγελική Νικολούλη – Τα κενά και οι αντιφάσεις. Οι ανακοπές Ίριδας και Τζωρτζίνας, τα ραντεβού για το διαζύγιο και οι κάμερες που ρωτούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου αν υπάρχουν στο Καραμανδάνειο

Τις συνεντεύξεις της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα αναλύει η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να αντλήσει στοιχεία για τα αίτια των θανάτων των κοριτσιών.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, σε αυτές τις συνεντεύξεις -μεταξύ των οποίων στο “Φως στο Τούνελ” και στην Αγγελική Νικολούλη- η μητέρα είχε υποστηρίξει ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες.

Εκείνες τις ημέρες σημειώθηκε ο θάνατος της Ίριδας, του επτά μηνών παιδιού της οικογένειας, ενώ στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, τότε εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, με την τραγική εξέλιξη της υγείας της να ακολουθεί.

Επίσης, από τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου προκύπτει ένα ακόμα γεγονός: ότι είχε ρωτήσει τους γιατρούς το Καραμανδάνειου αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους, καθώς φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής από Ρομά που πιθανόν να υπήρχαν στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News