Κακοκαιρία Φίλιππος: Απαγόρευση εισόδου βαρέων οχημάτων από το βράδυ (9/3) στην Αττική Οδό

Η απαγόρευση της εισόδου των βαρέων οχημάτων από σήμερα το βράδυ στην Αττική Οδό, καθώς και σε τμήματα της Νέας Οδού / Κεντρικής οδού, αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των φορέων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κακοκαιρία «Φίλιππος» που ήδη πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση των οχημάτων θα ανακοινωθούν από τις οικείες Δ/νσεις Τροχαίας και τους παραχωρησιούχους διαχείρισης του οδικού δικτύου. Αναμένονται, επίσης, σχετικές ανακοινώσεις για τα σημεία όπου οι οδηγοί θα εισέρχονται στους εν λόγω αυτοκινητοδρόμους μόνο εφόσον τα οχήματά τους είναι εξοπλισμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης και σε συνέχεια αναλυτικής ενημέρωσης από τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρο Κολυδά, εξετάστηκαν ειδικότερα προληπτικά μέτρα για τις περιοχές της Αττικής και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News