Δημήτρης Κοντομηνάς: Όταν βρέθηκε στο πλατό της Μενεγάκη - Η απίστευτη αντίδραση

Ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2016, αποδεικνύει την εκτίμησή της για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 83 ετών, έπειτα από μία μυθική καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, αν και δαστηριοποιούταν σε πολλούς χώρους, ήταν γνωστός για το «έργο» του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Αγαπούσε πολύ το κανάλι και πάντοτε ήθελε τα καλύτερα ονόματα και τις πιο ποιοτικές εκπομπές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η «εισβολή» του στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το 2016, κατά την διάρκεια της εκπομπής. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, όπου το κανάλι πάσχιζε να μείνει «ζωντανό» ενώ το θέμα των τηλεπτικών αδειών βρίσκοταν στο προσκήνιο. Η εισόδός του στο πλατό άφησε άφωνη την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για τον Δημήτρη Κοντομηνά. 

Μάλιστα, δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ανέφεραν σχετικά με την «εισβολή» του Δημήτρη Κοντομηνά στη εκπομπή της Μενεγάκη πως ο ισχυρός άνδρας του ALPHA έκανε τα πάντα για να σώσει το κανάλι. «Τότε με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ελένης, στην κορύφωση του αγώνα για να διατηρηθεί το κανάλι όρθιο, σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα studio pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μου είπε στο αυτί πάμε μαζί κάτω να δούμε την Ελένη. Μου είπε ετοιμάσου.

Τα “ετοιμάσου” τα δικά του ήταν πυρηνικές βόμβες. Και μπουκάραμε μέσα στο πλατό. Στην κουζίνα, την ώρα της μαγειρικής. Θέλω να σας πω πως αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του τότε κυβερνόντος κόμματος στο θέμα των πολιτικών αδειών», είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αναφορικά με τον Κοντομηνά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News